MENU

Jarenlange ervaring in de motoren, passie en 100% inzet

Wij sleutelen graag aan motoren, verkopen met veel plezier scooters en houden graag elke klant tevreden.

Motorservice Akersloot - Motoren en scooters - KTM specialist

Jaimie van Sikkelerus - KTM Specialist en Motorcoureur

Jaimie is vooral in het oranje te vinden op de zaak of vliegt in zijn racepak over het circuit! Vanaf kleins af aan gecrost op ktm motoren en op zijn 15e al werkzaam geworden bij het oud bekende KTM Verpalen, daarbij met jonge leeftijd de ins en outs mee gekregen van het KTM specialisme en kent ze door en door in de huidige tijd. Hierdoor is uw KTM in perfecte handen voor alle soort reparaties, vragen en service onderhoud. 

 

Daarnaast is Jaimie een bekende naam in de motorrace sport en neemt deel aan het Britsche superbike kampioenschap. Hierdoor is hij helaas niet altijd aanwezig en plant onderhoud graag goed op voorhand in, om de optimale service en kwaliteit aan de klant en motor te kunnen leveren. 


Door zijn hoge Cross, Supermoto en race ervaring kun je voor advies over zowel circuit, offroad als straat rijstyle, zitpositie en andere rijeigenschap vragen altijd bij jaimie terecht.

André van Sikkelerus - Motorfanaat en eigenaar

Onze Japanse specialist en succesvol ondernemer André weet wel wat hij met uw motor aan moet. Zelf voor lange tijd werkend geweest bij Kawasaki Europe en zelfs GP's motocross gesleuteld, zorgt ervoor dat hij veel verstand en kundigheid heeft op het gebied van motoren. En hierdoor uw motor in goede handen is. Ook voor schade herstel waarbij verzekerings afhandeling noodzakelijk is, is dit de man die u daarbij optimaal kunt helpen.

 

 

Door Britisch Superbike Championship soms gesloten

Doordat jaimie deelneemt aan het Britsch Superbike kampioenschap in de Superbike klasse, is Jaimie verschillende dagen en weekenden per jaar weg vanwege races. Wegens het grote event zal de motorkant in deze situatie dan ook mogelijk gesloten zijn vanaf woensdag middag t/m dinsdag ochtend, dit kan ca. 13 keer gedurende het race seizoen voorkomen.

 

In deze dagen zal de motorzaak gesloten zijn voor onderhoud en reparaties, wel is het mogelijk om uw motor te komen brengen of halen als dit op voorhand is afgesproken. U kunt misschien ervaren dat het lastig is om telefonisch contact te krijgen. Wanneer u deze situatie ervaart dat u telefonisch niet gehoord wordt, stuur dan alsjeblieft een e-mail via de button links onderin. Wij zullen later contact met u op nemen, en alles alsnog netjes regelen naar uw wensen. 

 

 

Onwijs bedankt voor uw begrip

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Motorservice Akersloot